Servicii

Servicii Contabile

Vă stăm la dispoziție cu o gamă bogată de servicii în domeniul financiar contabil.

Contabilitate

Noi vă ajutăm cu înregistrarea operațiunilor economice, întocmirea documentelor contabile de sinteză și interpretarea rezultatelor activității economice ale societății.

CONTABILITATE

Salarizare

Eficientizarea și îmbunătățirea procesului de salarizare se poate dovedi a fi o sarcină care necesită o atenție continuă și resurse interne suplimentare.

FINANCIAR

Consultanță fiscală

Suntem în permanență informați cu privire la schimbările legislative din România, iar echipa noastră este mereu pregătită să răspundă provocării de a economisi bani din plata taxelor pentru clienții noștri.

FINANCIAR

Consultanță în business

Un consultant este singurul care poate privi obiectiv orice idee de afacere, dar mai mult decât atât îi poate determina cea mai bună poziționare în piață. Acesta va realiza o analiză în detaliu a pieței, a celorlalte firme cu aceeași activitate, va identifica și oferi acele nișe neacoperite de concurență, unde afacerea ta se poate dezvolta.

BUSINESS

Expertiză contabilă

Expertiza contabilă este o activitate ocazională, care este prestată numai atunci când este solicitată de către o instanță (sau alţii) și poate confirma sau nega rezultatele unui control financiar referitoare la daune, nereguli, deficiențe, lacune, etc.

CONTABILITATE

Înființări firme

Ți se pare complicat să înființezi o firmă? Specialiștii noștri îți vor pune la dispoziție sugestii care explică detaliat cele mai importante etape în procesul de înființare a firmei, dar și soluții rapide pentru a completa întreaga procedură.

BUSINESS
× Sunteți interesat de colaborare?